Avrasya Tarım Fuarına ziyaret.

Oda ve borsa üye ve yöneticileri, ziraat odası temsilcileri, tarım İlçe temsilcileri ile İl Genel Meclisi üyelerinden de katılımın olduğu fuarda; tarım sektörü ile ilgili dünyadaki son gelişmeler görüldü.

Avrasya Tarım Fuarına ziyaret.

Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı, Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Türk Tarım Alet ve Makinaları İmalatçıları Derneği ile TÜYAP (Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş.)’nin iş birliğiyle hazırlanan Avrasya Tarım 2008 Fuarı, KTSO (Keşan Ticaret ve Sanayi Odası), KTB (Keşan Ticaret Borsası) ve İTB (İpsala Ticaret Borsası)’nin de katılımı ile önceki gün sona erdi.

8 Ağustos Cuma günü, KTSO, KTB ve İTB, organizasyonunda gerçekleştirilen fuar ziyaretine 93 kişi katıldı.

Keşan'dan Tekcan Tarım ile Tuanna Metal'in stant açtığı fuara katılanlar tarımda yaşanan son teknolojik gelişmeleri izleme fırsatını buldular.