TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa YARDIMCI Borsamızı ziyaret etti.
TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa YARDIMCI Borsamızı ziyaret etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi, Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve Umat AŞ. Başkan Yardımcı Mustafa YARDIMCI dün İpsala Ticaret Borsasını ziyaret etti. İpsala Ticaret Borsasına yaptığı ziyarette İpsala Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim GİRGİN ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi, Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve Umat AŞ. Başkan Yardımcı Mustafa YARDIMCI, İpsala Ticaret Borsası toplantı salonunda yapılan görüşmede bölge ve İpsala’nın sorunları konuşularak görüş alışverişinde bulundu. Görüşmenin sonunda YARDIMCI’nın ziyaretinden dolayı memnun olduklarını söyleyen İpsala Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim GİRGİN,” İpsala Ticaret Borsası olarak bu ziyaretlerinin devam etmesini temenni ediyoruz.”diyerek kendisine teşekkür edip İpsala pirinci hediye etti.