Oda ve Borsaların Sorunları Tartışıldı.
 İpsala Ticaret Borsası Meclis Başkanı Necati Görür başkanlığında Petsoy Turistik Tesisleri'nde yapılan toplantıda, Keşan'da yapılması düşünülen soğuk hava deposu, <<devamı>>
Oda ve Borsaların Sorunları Tartışıldı.

İpsala Ticaret Borsası Meclis Başkanı Necati Görür başkanlığında Petsoy Turistik Tesisleri'nde yapılan toplantıda, Keşan'da yapılması düşünülen soğuk hava deposu, Keşan Ticaret ve Sanayi Odasının İpsala ilçesindeki üyelere yerinde hizmet için temsilcilik açması, bölgede hayvancılık ve organize sanayi bölgelerinin nerelere kurulabileceği konuları görüşüldü.

Görür, toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) 5174 Sayılı Kanunun 99. maddesi gereğince oda ve borsa yönetim kurullarının mesleki konularda görüş oluşturma ve bölgenin ekonomik durumunu değerlendirmek amacıyla 4 ayda bir toplanması gerektiğini bildirdi.

Alınacak tavsiye niteliğindeki kararların oda ve borsaların yönetim ve meclis kurullarında görüşülerek nihai karara dönüştürüleceğini anlatan Görür, toplantıların yararlı geçeceğine inandığını kaydetti.